Varmekilden løser opgaver med gulvvarme i Ølstykke.

Vi kan hjælpe dig med din gulvvarme i Ølstykke og Frederiksværk! Vil du slippe for at have radiatorer så er gulvvarme løsningen, det er en behagelig og effektiv måde at varme din bolig op på, både stue, badeværelse, køkken og værelser. Et gulvvarmesystem er den ideelle varmeløsning. Du får en behagelig og effektiv varmefordeling, og du får større frihed til at indrette boligen, når du ikke behøver tage hensyn til radiatorer og rør

Et gulvvarmesystem er et fleksibelt varmesystem. Det kan installeres i alle gulvtyper og kombineres nemt med allerede eksisterende opvarmningssystemer. Vi kan lægge varme i gulvene i hele huset eller kun i enkelte rum, f.eks. under klinkerne på badeværelset.

Vandbaseret eller el gulvvarme i Ølstykke!

Du kan vælge mellem en vandbaseret eller el gulvvarme. Den vandbaserede gulvvarme er miljøvenlig og billig i drift. Det er ofte den bedste løsning, hvis det er et større gulvvarmesystem, der skal installeres. El gulvvarmen er let og billig at installere, men dyrere i drift. Den kan med fordel bruges i mindre rum, hvor energiforbruget er lavt.

Vi installerer gulvvarme i følgende område: Frederiksværk, Hundested, Gilleleje, Hillerød, Farum, Birkerød, Frederikssund, Helsingør, Ølstykke, og resten af Nordsjælland

Foruden gulvvarme udfører vi hos Varmekilden også Installation & Servicering af Fjernvarme, Lækagesporing, Totalentreprise og meget mere.
Varmekilden ApS kan kontaktes på telefon 40 35 53 51, benyt vores kontaktformular eller kontakt os på mail: VVS@varmekilden.dk.

gulvvarme i Ølstykke