Gaskedel – nyinstallation, udskiftning og service

Varmekilden udfører alle former for opgaver i forbindelse med en gaskedel. Det kan være nyinstallation, udskiftning, service og reparation af en gaskedel.​

Når vi skal udføre en nyinstallation eller udskiftning af en gaskedel, søger vi naturligvis for at pille den gamle kedel ned og bortskaffe den, hvorpå vi monterer den nye kedel.

Vi sikrer at du ved hvordan du betjener din nye gaskedel

Vi søger i samme forbindelse for, at din nye gaskedel er korrekt indstillet i forhold til husets varmeinstallationer som blandt andet brugsvand, radiatorer og eventuel gulvvarme. Vi sikrer samtidig, at du bliver velorienteret om, hvordan din kedel virker, og hvordan du skal betjene den.

Vi tilbyder endvidere løbende service af din nye gaskedel, men vi kan også udføre serviceeftersyn af en ældre kedel. Og vi kommer naturligvis gerne forbi, hvis der sker noget uventet, der medfører, at der skal laves en reparation. Vi sørger med andre ord altid for at hjælpe vores kunder og skabe tryghed.

Få et tilbud på en ny gaskedel eller på gasservice

Vi kan levere og servicere enhver gaskedel, men vi er især specialiseret i gaskedler fra Baxi, Vaillant og HS Tarm. Vi kommer typisk i området fra Helsinge til Ølstykke, men særligt i Frederikssund. Vi er naturligvis autoriseret VVS-installatør og har stor erfaring med gasservice og gaskedler.

Kontakt gerne Varmekilden på telefon 40 35 53 51, eller på vores e-mail, VVS@varmekilden.dk, hvis ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med en ny gaskedel, eller hvis du ønsker at vide mere om vores gasservice-abonnementsaftale.